Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

Casper Klynge skal som Danmarks tech-ambassadør danne netværk mellem Danmark og tech-industrien.

Ny tech-podcast: Casper Klynge har kæmpet mod Facebook, Apple og Google i to år - her er, hvad han har lært

Ny tech-podcast fra Politiken belyser den teknologiske revolution, der er ved at vende op og ned på vores allesammens hverdag.

Technu

Technu

Hør podcast: Mød Danmarks tech-ambassadør Casper Klynge
Hør podcast: Mød Danmarks tech-ambassadør Casper Klynge

Henter…

I Politikens nye podcast ’Technu’ undersøger Politikens tech-redaktør, Michael Jarlner, den teknologiske revolution, der er ved at vende op og ned på vores allesammens hverdag. I samtale med tre forskellige personer, der sidder helt forrest i denne teknolgiske revolution, forsøger han at blive klogere på, hvordan de arbejder med at kontrollere udviklingen.

I andet afsnit af podcasten har vært Michael Jarlner fanget Danmarks tech-ambassadør, Casper Klynge, under et kort ophold i København. De er nu to år siden, han blev sendt til Silicon Valley i Californien som ikke bare Danmarks, mens verdens første tech-ambassadør.

Men hvad skal vi med en tech-ambassadør? Tror Danmark ikke længere på, at stater alene kan kontrollere de store techgiganter som Facebook, Google og Apple? Og kan én mand virkelig gøre en forskel?

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden