0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Forsker om nyt image: »Det koster blod, sved, snot og tårer«

Lolland-Falster vil slå sig op som fødevaredestination, og området har et stort potentiale, mener fødevareforsker Donna Sundbo.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Lolland-Falster har ikke oplagte styrkepositioner, mener fødevareforsker Donna Sundbo. Men eksempelvis frugtavl er et område, som kendetegner området, og som det kan bygge videre på i sin markedsføring. foto: Busioness Lolland-Falster

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er godt tænkt, at Lolland-Falster vil skabe sig et brand som en fødevaredestination, mener Donna Sundbo. Hun forsker i fødevare- og oplevelsesøkonomi og er lektor på professionshøjskolen Absalon i Roskilde.

Hun nævner Bornholm som et eksempel på, at det kan være vejen til succes. Øens klima betyder, at der produceres eksempelvis pasta-hvede og dyrkes figner. Tilsvarende fødevarer finder man ikke andre steder i Danmark, og det er derfor unikt og en fødevarefortælling for øen.

»Det er lykkes for Bornholm, fordi den fortælling er blevet fælles, og mange har trukket i samme retning. Det, som Bornholm har gjort, er succesopskriften«, siger Donna Sundbo.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts