God landbrugsmuld giver gode råvarer. Og det vil Lolland-Falster gerne have, at turister forbinder området med.
Foto: Business Lolland-Falster

God landbrugsmuld giver gode råvarer. Og det vil Lolland-Falster gerne have, at turister forbinder området med.

Rejser

Lokale fødevarer skal sælge Lolland-Falster

Områder som Fyn og Bornholm har været gode til at brande sig på deres lokale råvarer og gourmetrestauranter. Nyt projekt skal skubbe Lolland-Falster i samme retning.

Rejser
FOR ABONNENTER

Til foråret sætter Henrik Schwartz Ploug 4.500 nye vinplanter. De bliver en udvidelse til hans halvandensmandsfirma, Østergård Vinmageri, der ligger i Stokkemarke på Lolland, og som dyrker æblevin og druevin til blandt andre Claus Meyer og Coop.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce