Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Godt 450.000 togrejsende kommer dagligt på Hamburgs hovedbanegård, en af Europas travleste. Cirka 720 daglige afgange forbinder Hamburg med resten af Tyskland og byer i nabolandene.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Togbroen til Sydeuropa findes - du skal bare lige til Hamburg først

Drømmen om at lægge sig til rette i en dansk togkupé for at vågne i en sydeuropæisk storby bliver ved det – drømmen. Men togeventyret venter syd for grænsen, for når du først har fundet vej til Hamburg, er det bare at hoppe på hurtigtoget om morgenen, og du er fremme ved spisetid i Marseille.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er fredag aften, og det tørstende kontorfolk fylder gaderne i det indre København. Med rejsetaskerne på ryggen er vi er på vej til Københavns Hovedbanegård, fordi vi skal på forlænget weekend til Marseille med toget. Ja, du læste rigtigt: forlænget weekend, Marseille og toget. Og selv om vi skal være tilbage i København allerede onsdag, regner vi med at bruge størstedelen af tiden i den sydfranske metropol.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden