Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Trine Østergaard
Foto: Trine Østergaard

London bygger højt og meget i disse år, men der sker lige så meget under jorden.

På opdagelse under Londons gader og stræder er der vin i små huler og undergrundskunst

De fleste ved, at London er broget, farverig og mangfoldig. Men vidste du, at den britiske hovedstad også er det under jorden? Trine Østergaard har skrevet den netop udkomne 'VerdensVis London', en rejsebog, der med 14 gåture guider læseren igennem London til steder, de færreste nok vil kende til. Her er et uddrag af 'London Below', en gåtur under jorden forbi graffitivægge, kunstinstallationer og lækre kaffesteder.

London
FOR ABONNENTER

The Vaults ligger under gadeniveau ved Waterloo Station. Her kan man i de ubrugte jernbanehvælvinger under stationen opleve alt fra teaterstykker til usædvanlig alternativ undergrundskunst. Stedet er enormt og rummer i alt 11 forskellige rum med navne som The Long Wet One, The Big Black One og Lucy’s Room. Der er også en pub tilknyttet The Vaults med navnet Vaulty Towers – gæt selv hvorfor.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden