Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Erik Jensen og Ida Svingen Mo/Erik Jensen og Ida Svingen Mo
Foto: Erik Jensen og Ida Svingen Mo/Erik Jensen og Ida Svingen Mo

'VENNER FOR LIVET' er teksten på en af Granadas utallige fine grafitti. Grafitti-kongen i byen er 'El Niño de las Pinturas' - Maleriernes barn - en anonym kunstner, hvis fantastiske udsmykninger præger bybilledet og har inspireret mange andre. Oftest med Sierra Nevada som massivt bagtæppe.

Andalusien
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: Find vej til Granadas hemmeligheder

Politikens Erik Jensen har tilbragt tre måneder i Granada med gratis tapas, dansende sigøjnere og hyggelig fodbold. Få 11 af hans favoritoplevelser her.

Andalusien
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var strålende sol, da vi kørte ind i Granada. Alligevel var vi bogstaveligt talt lige ved at vende den lejede bil og tage den en time lange tur tilbage til Malaga. Alle store gader i byen var nemlig gravet op, et trafikalt kaos uden sidestykke herskede, og alle det lille elendige korts anvisninger var annulleret af vejarbejde. Desuden lignede byen med en kvart million indbyggere mere en beskidt forstad til en russisk storby end en gammel andalusisk kulturperle.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden