udskrevet. Lindsey Vonn har fire gange vundet World Cup, men skistjernen er nu ved at komme sig efter et hospitalsophold.
Foto: ARMANDO TROVATI (arkiv)/AP

udskrevet. Lindsey Vonn har fire gange vundet World Cup, men skistjernen er nu ved at komme sig efter et hospitalsophold.

Sport

Skidronning er udskrevet fra hospitalet

Det er endnu uvist, hvornår Lindsey Vonn er tilbage på pisterne.

Sport

Det amerikanske skifænomen Lindsey Vonn er onsdag udskrevet fra det hospital i Colorado, hvor den firedobbelte World Cup-vinder de seneste to dage er blevet behandlet for kraftige smerter i tarmen.

Vonn er nu tilbage i sit hjem, hvor hun hviler ud, oplyser hendes talsmand.

»Lindsey har det væsentlig bedre i dag og har forladt hospitalet«, siger Lewis Kay.

Årsagen er fortsat uafklaret Det vides endnu ikke, hvornår hun er tilbage på de stejle bjergsider. Skistjernen har gennemgået adskillige undersøgelser under indlæggelsen, men det er fortsat uvist, hvad der udløste de voldsomme smerter.

Læs også

»Lægerne har endnu ikke været i stand til at fastslå årsagen til hendes sygdom, men heldigvis har hun reageret godt på behandlingen«, siger Kay.

Den 28-årige skiløber måtte fredag aflyse et planlagt promotion-arrangement, fordi hun fik det dårligt.

Må ikke konkurrere med mænd
Lindsey Vonn skulle have kørt World Cup-slalom i Finland sidste weekend, men hun besluttede i stedet at forberede sig til storslalom i Aspen i Colorado, hvor der køres i den sidste weekend i november.

Læs også

I starten af november fik Lindsey Vonn afslag på sin store drøm om at konkurrere mod mændene. Afslaget skuffede både det amerikanske og det canadiske skiforbund.

»Jeg så det som en stor chance for at styrke sportens profil ved at tiltrække opmærksomhed fra dem, som ikke normalt følger med i skiløb, specielt i Nordamerika«, sagde præsidenten for Alpine Canada, Max Gartner, dengang.

Håber at kunne opfylde drøm

Tanken om at se den olympiske guldvinder fra Vancouver 2010 i kamp mod mændene er dog ikke opgivet trods afslaget.

Læs også

»Jeg håber, at Lindsey får chancen for at opfylde sin drøm på et senere tidspunkt«, sagde Max Gartner.

Ifølge Lewis Kay er det endnu ikke klart, om Lindsey Vonn stiller op i storslalom- og slalomløbene i Aspen 24. og 25. november.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce