Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kamil Wilczek har gjort det godt for Brøndby, men angriberen får en pause, når Superligaen starter igen. Her er situationen med Kerim Memija fra Vejle.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Kamil Wilczek har gjort det godt for Brøndby, men angriberen får en pause, når Superligaen starter igen. Her er situationen med Kerim Memija fra Vejle.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Wilczek straffes efter voldsomt albuestød i Vejle-kamp

Jacob Bruun er tvivlsom med en knæskade og Brøndby vinder eSuperligaen.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fodbold. Brøndby-spilleren Kamil Wilczek er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet idømt to spilledages karantæne for en forseelse med albuen i en superligakamp mod Vejle. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Dansk Boldspil-Union. I kampen 9. december vurderede dommer Peter Kjærsgaard-Andersen, at den polske angriber brugte armen hensynsløst i hovedstødsduellen med Kerim Memija. Det takserede han til et gult kort, men efter at have set tv-billederne erkendte dommeren, at han burde have givet et rødt kort. Efterfølgende har Fodboldens Disciplinærinstans af egen drift taget sagen op.

Fodbold: Den tidligere præsident for Gambias Fodboldforbund, Seedy Kinteh, har tirsdag fået fire års udelukkelse for korruption. Derudover har han modtaget en bøde på 200.000 schweizerfranc svarende til 1,3 millioner kroner. Det oplyser Det Internationale Fodboldforbunds (Fifa) etiske komité. Kinteh blev i 2014 nævnt i den rapport, som Fifa’s daværende chefefterforsker Michael Garcia udarbejdede på baggrund af den store korruptionsskandale i fodboldforbundet.

Håndbold. Først endte kampen 23-23. Så blev der dikteret omkamp. Så blev den afgørelse underkendt. Og nu er det endelig afgjort: Resultatet fra 20. oktober af kampen GOG mod KIF Kolding i mændenes liga står fast. GOG har nedlagt protest mod en dommerfejl 9 minutter før tid, men Håndboldens Appelinstans og Danmarks Idrætsforbunds Appelinstans, der er idrættens højeste instans, er enige om, at fejlen ikke fik afgørende betydning for kampens udfald.

Tennis: Wimbledon har fået grønt lys til at købe den store grund, hvor naboen, Wimbledon Park Golf Club, holder til. Det betyder, at Wimbledons område tredobles. Prisen anslås til cirka 540 millioner kroner. Kvalifikationsturneringen vil inden for en overskuelig årrække blive afviklet på det nye område.

E-sport. Brøndbys e-sportshold er den første vinder af eSuperligaen, der er en turnering i fodboldspillet Fifa på Playstation. Finalestævnet blev afviklet i Forum i København, hvor Brøndby vandt finalen over Vejle med 2-1.

Fodbold. Jacob Bruun Larsen er tvivlsom til aftenens Bundesligakamp, hvor topholdet Borussia Dortmund mod bundholdet Fortubna Düsseldorf skal forsøge at vinde den syvende kamp i træk. For ti dage siden udgik den 20-årige dansker med en mindre skade i knæet, da Dortmudn besejrede Schalke 04

Fodbold. Præmiepengene i Copa Libertadores stiger næste sæson med over 50 procent fra 684 mio. til 1.065 mio. kr. med 134 mio. kr. til den vindende klub. Det sydamerikanske klubmesterskab er dog fortsat langt efter det europæiske, hvor der i Champions League spilles om en samlet præmiepulje på 14,5 milliarder kr.

Fodbold. Den franske sportsavis L’Equipe er ikke længere velkommen i storklubben Paris SG. Avisen har skrevet kritisk om Paris SG’s forpligtelser i forhold til Financial Fair Play, der pålægger klubberne en række økonomiske regler. L’Equipe blev nægtet at deltage i et pressemøde forud for Paris SG’s ligacupkamp mod Orleans. Avisen meddeler, at den er ærgerlig over beslutningen fra PSG, men at den vil fortsætte med at skrive nyheder om Champions League-ottendedelsfinalisten.

Tennis. Beklært af erfaringerne fra Serena Williams graviditet og efterfølgende barsel har Women’s Tennis Association, WTA, ændret sine regler. Spillere kan efter længere pauser nu bruge deres tidligere ranglering på verdensranglisten til at komme ind i 12 turneringer, hvor de også vil være seedet, hvis rangeringeren rækker til det.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden