0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Dansk dopingjæger er rystet over idrætverdenens håndtering af russisk doping: »Jeg troede nok, at idrætten internationalt stod et lidt bedre sted«

På mange måder har den russiske dopingskandale defineret Michael Asks internationale arbejde som direktør for Anti Doping Danmark. Nu træder han tilbage og kalder på markante ændringer i idrættens dopingkamp – blandt andet efter et par personlige sammenstød med russerne.

FOR ABONNENTER

Det er en verden af modne mænd i jakkesæt. De trykker hænder, de underskriver papirer, de sidder ved mørke træborde, de gør honnør og lægger kranse ved mindesmærker. De poserer med flag, de optræder side om side med landkort, nationale symboler og brudstykker af verdenshistorien.

Den russiske ambassade i Danmark har en profil på Twitter, der oser af storpolitik. Midt i de mange alvorlige budskaber skiller en kort besked fra 22. februar 2018 sig dog voldsomt ud. Godt nok handler den om en midaldrende mand, som ofte bærer jakkesæt – men den har en helt anden karakter end de andre opslag:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere