Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ian Kington/Ritzau Scanpix
Foto: Ian Kington/Ritzau Scanpix

Anthony Martial scorer her lørdag mod Fulham efter et flot sololøb forbi flere modstandere på Craven Cottage i London.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Manchester United knækker bundhold og forstærker pres på Chelsea

Paul Pogba og Anthony Martial brillerede med flotte mål, da Fulhams forsvar bristede og nedrykningen rykkede nærmere.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ole Gunnar Solkjærs 11. opgave som midlertidig manager for Manchester United var lørdag oprykker og bundhold Fulham på Craven Cottage. Den løste nordmanden og hans udvalgte tilfredsstillende

Dermed fik nordmanden og hans mandskab bevaret presset på især Chelsea i kampen om Champions League-billetterne. London-klubben, der lørdag måtte slippe fjerdepladsen til United, spiller søndag sin kamp i 26. runde hos Manchester City. Og derfor kan det blive svært at generobre fjerdepladsen i denne omgang.

Fulham lagde ud i højt tempo og tilspillede sig et par gode muligheder, men efter et kvarters spil havde Paul Pogba med et drøn af et venstrebensskud banket bolden forbi Fulham-målmand Sergio Rico.

United overtog kommandoen

Det fik hurtigt vendt opgøret, så det som forventet var gæsterne fra Old Trafford, der styrede begivenhederne. Og en anden United-franskmand ville ikke stå tilbage for Pogba. Anthony Martial stormede pludselig af sted i en effektiv omstilling, driblede elegant forbi to modstandere og sendte usvigelig sikkert bolden i nettet til 2-0.

Det lignede en afgørelse på den duel, og efter pausen kunne Manchester United nøjes med at kontrollere opgøret uden at bruge for mange kræfter på at hente en storsejr. Pogba øgede til 3-0 på straffespark, og så fik Fulham af og til lov til at lege lidt med på hjemmebanen ved Themsen.

Solskjær havde også fundet plads til at sende reserverne Alexis Sánchez, Etic Bailly og Scott McTominay på banen.

Store kampe vinker forude

For nordmanden er sejren endnu en fjer i hatten i hans forrygende managerperiode i storklubben, da han nu kan notere 10 sejre i sine 11 kampe. Den sidste endte uafgjort.

Næste opgave i Premier League bliver Liverpool på Old Trafford 24. februar, men i mellemtiden er det Champions League-duellen mod PSG på Old Trafford, der tæller. Den spilles på tirsdag, og i FA Cup skal United 18. februar en tur til Stamford Bridge og møde Chelsea i 5. runde.

Det bliver en spændende periode med endnu en stor eksamen for Ole Gunnar Solskjær og det genrejste United-hold.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden