Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Landstræner Åge Hariede var tilbage efter sin sygemelding.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Åge Hareide er tilbage i spidsen for Danmark og klar med truppen til skæbnekamp

Landstræneren havde ingen overraskelser, da han udtog de 23 spillere til kampen mod Schweiz.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Landstræner Åge Hareide havde ingen overraskelser i ærmet, da han offentliggjorde truppen med de 23 spillere, han satser på til EM-kvalifikationskampen mod Schweiz i næste måned.

Danmark møder lørdag 12. oktober Schweiz i en udsolgt Parken, og det er et vitalt opgør for begge hold i bestræbelserne på at indløse billetten til næste års VM.

Irland fører EM-kvalifikationsgruppe D med 11 point for fem kampe, Danmark har 9 point ligeledes for fem kampe, mens schweizerne er noteret for 8 point efter 4 kampe.

»Vi har gode muligheder for at vinde mod Schweiz«, lød det optimistisk fra Åge Hareide ved et pressemøde på Frederiksberg i København.

»Vi står foran en afgørende kvalifikationskamp mod Schweiz. Parken er udsolgt, og jeg tror ikke, at jeg behøver sige noget til spillerne for at få dem op at køre«, sagde landstræneren.

Landstræneren var tilbage efter at han havde måtte melde fra til kampene mod Gibraltar og Georgien med en knæskade, men han havde fulgt med i kampene fra sygesengen, forsikrede han på pressemødet.

Og resultatet med fire point for sejren over Gibraltar og den uafgjorte kamp mod Georgien var tilfredsstillende, sagde Hareide.

»Fire point giver to i snit, og med sådan et gennemsnit kvalificerer du dig til EM«, lød regnestykket fra landstræneren.

I forhold til de to kampe er Malmö FF-spillerne Anders Christiansen og Jonas Knudsen gledet ud af truppen.

Det har givet plads til Genoa-backen Peter Ankersen og Parma-angriberen Andreas Cornelius.

Tre dage efter kampen mod Schweiz spiller Danmark en testkamp mod Luxembourg på Aalborg Stadion, mens Schweiz og Irland tørner sammen i Genève.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden