Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Væltet reklamebande skader spanske VM-spillere: Flere er kørt på hospitalet

Flere spanske landsholdsspillere i håndbold måtte på hospitalet, da en reklamebane væltede ned over spillerne.

Håndbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De spanske landsholdsspillere ved VM i håndbold var yderst uheldige fredag, da en reklamebande væltede og skadede flere af holdets spillere.

Det skriver TV2 Sport.

Ulykken skete fredag aften, da en tung LED-reklamebande på den ene langside i Lanxess Arena i Köln væltede og ramte tre-fire spillere, oplyser holdleder Iker Romero.

Værst gik det ud over andenmålmanden Rodrigo Corrales Rodal, der efterfølgende fik is på knæet.

»Der skete noget. Jeg ved ikke hvorfor, men banden væltede over mig. Jeg har en smule smerter, men jeg tror, Rodrigo har mere ondt«, siger spilleren Aitor Arino Bengoechea til TV2 Sport.

»Jeg ved ikke, hvad der skete. Lortet væltede ned over mig. Jeg håber, jeg er klar til i morgen«, siger han med henvisning til kampen mod Frankrig.

Episoden medførte også, at spanierne med det samme stoppede træningen. De friske spillere lavede nogle udstrækningsøvelser, inden resten af træningen blev aflyst.

Iker Romero oplyser til TV2 Sport, at de tilskadekomne er blevet kørt på hospitalet, hvor deres skader nu skal undersøges.

»Hans (Rodrigo Corrales Rodal, red.) ben ser skidt ud. Han kan ikke gå, og om 24 timer møder vi Frankrig. Nu har vi kun en målmand«, siger Iker Romero.

Bliver Rodrigo Corrales Rodal ikke klar, har Spanien mulighed for at hente en målmand ind i truppen, og valget vil givetvis falde på rutinerede Arpad Šterbik.

I mellemrunden skal Spanien møde Tyskland og Brasilien ud over Frankrig.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden