0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix
Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

Novak Djokovic er en af de få spillere, som har lært sig at skride ud til slagene på græs, selv om det er noget, man næsten kun ser på grus.

Duel i London: Mens Djokovic tryller på Centre Court, tjekker publikum mobilen

Søndag 11. juli spilles både mændenes Wimbledon-finale og EM-finalen i fodbold. Det er muligt at se begge dele, men inden da kan man fra mandag blive nødt til at vælge mellem de to sportsgrene ... plus Tour de France.

FOR ABONNENTER

Forleden takkede Uefa-præsident Aleksander Ceferin de britiske myndigheder for beslutningen om at lade godt 60.000 tilskuere indtage Wembley, når der skal spilles EM-semifinaler og -finale i London. Han har formentlig ikke skænket det ret mange tanker, at der samtidig afvikles en meget traditionsrig tennisturnering i samme by, men der er ingen tvivl om, at mobilerne kommer flittigt i brug, når sportsfans vil følge med i begge dele.

Da England nåede semifinalen ved VM i Rusland i 2018 og på Luzhniki i Moskva tabte 1-2 til Kroatien efter forlænget spilletid – det var i øvrigt 11. juli – kunne man på Wimbledon-anlæggets forskellige tribuner se mange hoveder bøje sig mod mobilen for at følge dette slags udvikling, mens Wimbledon-programmet bød på mændenes kvartfinaler med deltagelse af profiler som Roger Federer, Rafael Nadal og den senere titelvinder Novak Djokovic.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement