Donald Trumps søn, svigersøn, tidligere kampagnechef og andre medlemmer af kredsen omkring USA’s præsident har muligvis været involveret i forskellige former for ulovligt samarbejde med Rusland. Den første retssag mod præsidentens 
tidligere kampagnechef, Paul Manafort, skydes i gang i næste uge. Hvilke forbindelser havde han til den russiske regering? Det er ikke hovedspørgsmålet i sagen, men retssagen kan alligevel kaste nyt lys over nogle af de ubesvarede spørgsmål.
Foto: AP

Donald Trumps søn, svigersøn, tidligere kampagnechef og andre medlemmer af kredsen omkring USA’s præsident har muligvis været involveret i forskellige former for ulovligt samarbejde med Rusland. Den første retssag mod præsidentens tidligere kampagnechef, Paul Manafort, skydes i gang i næste uge. Hvilke forbindelser havde han til den russiske regering? Det er ikke hovedspørgsmålet i sagen, men retssagen kan alligevel kaste nyt lys over nogle af de ubesvarede spørgsmål.

Internationalt

Nettet strammes om Trump

Den første retssag mod et tidligere medlem af kredsen omkring Donald Trump begynder næste uge, og nervøsiteten i Det Hvide Hus vokser. Sagen kan kaste nyt lys over forbindelserne mellem præsidentens topfolk og den russiske regering.

Internationalt
FOR ABONNENTER

Den amerikanske presses øjne vil i de kommende dage være rettet mod en retssal i den lille sydstatsby Alexandria over for Washington, hvorfra præsident Donald Trump vil følge retsmøderne tæt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce