Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Donald Trumps søn, svigersøn, tidligere kampagnechef og andre medlemmer af kredsen omkring USA’s præsident har muligvis været involveret i forskellige former for ulovligt samarbejde med Rusland. Den første retssag mod præsidentens 
tidligere kampagnechef, Paul Manafort, skydes i gang i næste uge. Hvilke forbindelser havde han til den russiske regering? Det er ikke hovedspørgsmålet i sagen, men retssagen kan alligevel kaste nyt lys over nogle af de ubesvarede spørgsmål.
Foto: AP

Donald Trumps søn, svigersøn, tidligere kampagnechef og andre medlemmer af kredsen omkring USA’s præsident har muligvis været involveret i forskellige former for ulovligt samarbejde med Rusland. Den første retssag mod præsidentens tidligere kampagnechef, Paul Manafort, skydes i gang i næste uge. Hvilke forbindelser havde han til den russiske regering? Det er ikke hovedspørgsmålet i sagen, men retssagen kan alligevel kaste nyt lys over nogle af de ubesvarede spørgsmål.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nettet strammes om Trump

Den første retssag mod et tidligere medlem af kredsen omkring Donald Trump begynder næste uge, og nervøsiteten i Det Hvide Hus vokser. Sagen kan kaste nyt lys over forbindelserne mellem præsidentens topfolk og den russiske regering.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den amerikanske presses øjne vil i de kommende dage være rettet mod en retssal i den lille sydstatsby Alexandria over for Washington, hvorfra præsident Donald Trump vil følge retsmøderne tæt.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden