Tore Gynther skovler den brugte mask ud af tanken. På Brus brygger de konstant ny øl, så gæsterne kandrikke helt frisk bryg.

Tore Gynther skovler den brugte mask ud af tanken. På Brus brygger de konstant ny øl, så gæsterne kandrikke helt frisk bryg.

iBYEN

Ølarkitekten fra To Øl: Det er min mission at forsøge at skubbe til grænserne for, hvad øl er

Hele 96 nye øl producerede Tore Gynther fra To Øl sidste år. Han udvikler konstant nye opskrifter, så både danskere og udlændinge kan smage noget andet end de gammeldags »slavepilsnere«.

iBYEN
FOR ABONNENTER

»Øl er vor tids store tryllekunst. Jesus lavede vand om til vin, og du bliver opfattet lidt på samme måde som brygger. Jeg kan godt forstå, at det fascinerer folk. Det fascinerer også stadig mig«, siger brygger Tore Gynther.

Han er dog ikke en af de tryllekunstnere, som bryder sig om at stå i rampelyset. Faktisk kan han godt være sky, når han skal møde nye mennesker, og han bryder sig ikke om at være i centrum, når han er til større arrangementer med venner og familie. Alligevel kan hans kone sjældent dy sig for at drille ham, så på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen kommer den næsten altid. Den henslængte kommentar:

»Tore brygger jo for resten også øl«.

En kommentar, som på magisk vis kan få alle mænd i selskabet til at vende sig om ved bordet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce