0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hvad er dette?

Hvad er din søvn værd?

Betalt indhold: Vi bruger i snit 10.500 kroner om året på ny bil - men kun 1.100 på ny seng, selv om vi bruger 26 år af vores liv i den. Vi har været på gaden for at spørge, hvor meget vores søvn egentlig er værd.

Der er utallige gode grunde til at sove godt og nok. Vi bliver sundere, mere effektive og i bedre humør, når vi sørger for at prioritere vores søvn.

Derfor er der også rigtig mange gode grunde til at sørge for, at vores sovemiljø er i orden og indrettet, så vi giver os selv de bedste betingelser - ikke blot i form af en god seng, men også når det gælder temperaturen i soveværelset, pude og dyne og tilstrækkeligt med mørke.

Danskerne bruger i gennemsnit langt flere penge om året på eksempelvis biler end på deres seng- selv om bilerne tilbringer størstedelen af tiden i parkeret tilstand, mens vi typisk bruger en tredjedel af vores liv under dynen i sengen.

»Du skal ikke gå på kompromis med dit soveværelse, for det er det rum, du tilbringer allermest tid i. Mange vil hellere bruge penge på en dyr ferie end en dyr seng, men det er en virkelig dårlig investering, for søvn er altafgørende for dig«, siger Mikael Rasmussen, der er søvnekspert og er forfatter til bogen ’Sov godt hele natten’.

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.