Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Det kan ikke være rigtig, at vi har drenge, som er født og opvokset i Danmark, som udtrykker decideret had mod deres eget land Kilde: politiken.tv / Peter Vintergaard

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vi har skabt et parallelsamfund af unge mænd, der hader Danmark

Trods talrige ghettostrategier vokser danskerhadet blandt de unge mænd i udsatte boligområder. Skal udviklingen vendes, må nydanske familier låne penge af staten, så de har råd til at flytte ud blandt os andre, siger klubleder i Kokkedal Khaled Mustapha.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jeg burde egentlig være glad; politikerne har de seneste år investeret massivt i de udsatte boligområder. Der er brugt millioner af kroner på at forbedre de fysiske rammer, boligerne er blevet istandsat, fine nye træer er plantet, og der er gennemført energibesparelser og klimatilpasningsprojekter. Men den menneskelige og sociale udvikling herude er gået fuldstændig i stå, hvis ikke ligefrem forværret. Indvandrerbanderne står stærkere end nogensinde, hver tredje dreng bliver tabt af samfundet, og de unges had til Danmark stortrives. Det er dybt, dybt bekymrende, og jeg frygter for konsekvenserne for det danske samfund, hvis ikke politikerne omgående vågner op og gør noget drastisk«.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden