Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen
Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


I har sjusket, DR: I et samfund, hvor succes kan måles i klik og kommentarspor, må den sande historie lade livet for den spændende historie

Jeg er forarget over, at DR bruger dyrebar sendetid på at belyse et symptom frem for roden til selve problemet, sådan som det er sket med dokumentaren ’Døde pigers dagbog’.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi er sensationsliderlige som bare pokker – og det ved mediebranchen udmærket godt. Det er præcis derfor, at dokumentaren ’Døde pigers dagbog’ har vakt stort postyr i den danske befolkning. Dokumentaren, der blev vist på DR 17. februar og er tilgængelig på dr.dk, handler om Instagram-fællesskabet Priv, hvor tusinde unge piger, der er selvskadende og selvmordstruede, mødes og bl.a. deler tanker, oplevelser og selvskadebilleder med hinanden. ​​​​​

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden