Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
SEB-banken, Susan Walsh/AP
Foto: SEB-banken, Susan Walsh/AP
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En rigtig god dag for Annika Falkengren - og en møgdag for Jeff Sessions

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for...

Annika Falkengren. Endelig sker det. Topchefen i den svenske storbank SEB har ventet, ventet og ventet. Når kollegerne sagde, »Vi ses«, har hun troligt afstået fra at holde sin årlige ferie, hvilket år efter år har resulteret i ikke så lidt forsagelse og den evige formaning: »Er det virkelig det værd, Annika?«. Men nu er tiden endelig kommet. Efter at have arbejdet uden at holde ferie i 12 år har Annika Falkengren tænkt sig at tage en pause, skriver Dagens Industri. Falkengren skifter nemlig job, og hun vil tage en ferie inden første arbejdsdag. På grund af manglende ferie ligger der opsparet omkring 9,6 millioner danske kroner, som topchefen nu kan indkassere. Udover selvfølgelig de omkring 1,3 millioner om året, som aktierne i banken sandsynligvis vil indbringe hende frem til 2023. Rigtig god ferie, Annika.

En dårlig dag for...

Jeff Sessions. Måske har du prøvet at få en sur mail eller sms fra din arbejdsgiver. Det er ikke rart. Men tænk nu, hvis han eller hun havde kritiseret dig foran alle kollegerne i stedet? Eller gik ud helt offentligt og svinede dig eller en af dine kolleger til? Det ville trods alt være værre, ville det ikke? »Jo, jo«, tænker du nok, »men det ville jo aldrig ske«. Det er præcis det, der i går skete for den amerikanske justitsminister, Jeff Sessions. Han vågnede op til et klokken 6-tweet, hvori hans chef, USA’s præsident, kritiserede Sessions’ »MEGET vage« håndtering af Hillary Clintons påståede »forbrydelser«. Til sine 34,5 millioner følgere på Twitter skrev Donald Trump også, at Ukraine angiveligt forsøgte at sabotere hans valgkampagne. »Så hvor er undersøgelsen?«, spurgte Trump sin minister i åbent plenum. Godmorgen, Sessions.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden