Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
MORTEN BJØRN JENSEN (arkiv)
Foto: MORTEN BJØRN JENSEN (arkiv)

ironisk. Tidligere folketingsmedlem for SF, Aage Frandsen, kritiserer partiets allerførste ministerhold, selv om han om nogen forsøgte at få indflydelse i årevis uden det store held.

Leder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en leder. Lederen er udtryk for Politikens holdning og skrives på skift af medlemmerne af avisens lederkollegium.


SF’erne har aldrig haft en større indflydelse end nu

Hvis partisoldaterne blot kunne tæmme deres paniktilstand med lidt mere realitetssans.

Leder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De værste fjender kommer som regel indefra.

SF er særligt hårdt ramt. Kroniken her i Politiken, som folkesocialisternes gamle nestor, Aage Frandsen, skrev i forgårs, gør ondt værre. Ikke fordi han bryder tavsheden og kritiserer partiledelsen åbent, men fordi hans udfald mod strategien om at sidde i regering er så himmelråbende naiv og blottet for substans.

LÆS KRONIK

Uanset hvor få mærkesager SF har fået gennemført i løbet af de seneste ni måneder, er kendsgerningen, at Socialistisk Folkeparti aldrig tidligere har haft så dybtgående, bred og konkret en indflydelse på den danske samfundsudvikling som nu.

Det virker derfor ironisk, at det netop er partiets tidligere gruppeformand Aage Frandsen – som selv har brugt årevis af sit liv på at sidde til frugtesløse rundbordsmøder, fordybet i abstrakte diskussioner om, hvordan SF måske kunne vinde indflydelse, uden held – der kritiserer partiets allerførste ministerhold.

Forestillingen om, at SF ville kunne få mere indflydelse ved at stå uden for regeringssamarbejdet, er lige så romantisk, som den er forkert.

ltm

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden