Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Venstrefløjen forringede velfærden med en række reformer, der ramte de svageste, samtidig med at journalisternes mulighed for at kigge magthaverne efter i sømmene blev forringet med offentlighedsloven. Og folkeskolelærerne, dem valgte vi at overhøre. Sådan siger debattør og tidligere folketingsmedlem (SF) Özlem Cekic. Kilde: politiken.tv / Tilrettelæggelse: Johannes Skov Andersen / Producer: Henrik Haupt

Özlem Cekic
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Socialdemokrater og SF'ere taler højrefløjen efter munden

Kære venstrefløj! Det er sgu’ da ikke flygtninge, der truer det danske velfærdssamfund. Truslen kommer fra den omvendte Robin Hood-politik, som S og SF selv stod i spidsen for, da de sad i regering.

Özlem Cekic
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Det har været dybt frustrerende at stå uden for dansk politik og se, hvad der er sket i seneste måneder. Højrefløjen dæmoniserer flygtninge og graver dybe grøfter. Det minder mig om den måde, man i starten af 30’erne talte om jøderne. Dengang sagde man også, at samfundet ville bryde sammen på grund af dem. Normalt ville venstrefløjen i Socialdemokraterne og SF danne modvægt til dæmoniseringen og være brobygger, men i øjeblikket taler venstrefløjen højrefløjen efter munden. Det bekymrer mig. Hvor er modspillet fra S og SF? Jeg kan ikke se det«.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden