0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Danmarks næste lakridseventyr: Iværksætterægtepar fremstiller håndlavet lakridskonfekt på Ærø

Danmarks eneste håndlavede lakridskonfekt er uden både gluten, laktose og allergener og får sin smag fra danske sommerbær, eksotiske sydfrugter og kakaobønner. Ærø-fabrikken har på få år mangedoblet sin produktion og sælges i flere europæiske lande.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik indeholder blandt andet stikkesbær, kakao, havtorn og jordbær. Foto: Miriam Dalsgaard

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst