Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Tilværelsen tiltede, da den succesfulde skattechef Richard Hanlov blev fritstillet og sendt sendt hjem i kølvandet på det store udbytte-røveri. .

Tidligere skattechef: Hvor går man lige hen og får et nyt job, når man har været sat i direkte forbindelse med en milliardskandale?

Han blev stemplet som en af de skattechefer, der bar hovedansvaret for myndighedernes svigt i sagen om svindel med udbytteskatte for 12,7 milliarder. Men han blev også frikendt for alle anklager. Alligevel bliver Richard Hanlov trukket gennem nye undersøgelser og afhøringer i et mareridt, der nu har varet i fire år, smadret hans karriere og givet ham samme diagnose som soldater i krig. Selv kalder han det en ’ofring’, der skulle fjerne fokus fra de politikere og embedsmænd, der kørte det danske skattevæsen ud over afgrunden.

FOR ABONNENTER

Det er, som om hjernen er ved at kortslutte. Han har svært ved at sove. Når det er rigtig slemt, sover han ikke i flere dage.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden