0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sarah Skarum: Med et par små twist har jeg gjort verdens bedste fastelavnsboller endnu bedre

Den perfekte gærdejsfastelavnsbolle med en dej, der er blød og smørsmagende, en creme plettet af vanille og med glasur af chokolade på toppen. Så bliver det ikke meget bedre.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jaja, nogen er bedre til at bage end til at fotografere. Men de smager virkelig godt.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det kan godt være, at vi ved det kinesiske nytår gik ind i oksens år, men i København har 2021 været fastelavnsbollens år. Byens bagere melder om rekordsalg, folk står i lange køer, møder op før åbningstid for at sikre sig den helt rigtige boller, og når de så er kommet med hjem, bliver de fotodokumenteret lige så omhyggeligt som de flestes førstefødte.

Jeg forstår det. En god fastelavnsbolle er fantastisk, og bagt af en dygtig bager er de en fornøjelse, jeg heller ikke snyder mig selv for.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prø