Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Alt om Corona­virus

Per Folkver
Arkivfoto:: Per Folkver

Grønkål, rødkål og rosenkål og alle andre grøntsager er glutenfri. Gluten findes i kornsorterne hvede, rug og byg.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis du vil prøve: Sådan kan du spise glutenfrit

Ny studie viser vægttab, bedre mavefornemmelse og andre tarmbakterier, hvis du spiser mindre gluten. Her kan du alt om, hvad gluten er, og hvordan du kan spise mindre.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Op mod én procent af befolkningen lider af en sygdom i tyndtarmen, cøliaki, hvor de ikke tåler gluten. De skal livet igennem spiste glutenfri mad. Ifølge Sundhedsstyrelsen har kun én ud af syv til otte klare symptomer på, at de ikke tåler gluten.

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden