Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Per Folkver
Arkivfoto:: Per Folkver

Grønkål, rødkål og rosenkål og alle andre grøntsager er glutenfri. Gluten findes i kornsorterne hvede, rug og byg.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis du vil prøve: Sådan kan du spise glutenfrit

Ny studie viser vægttab, bedre mavefornemmelse og andre tarmbakterier, hvis du spiser mindre gluten. Her kan du alt om, hvad gluten er, og hvordan du kan spise mindre.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Op mod én procent af befolkningen lider af en sygdom i tyndtarmen, cøliaki, hvor de ikke tåler gluten. De skal livet igennem spiste glutenfri mad. Ifølge Sundhedsstyrelsen har kun én ud af syv til otte klare symptomer på, at de ikke tåler gluten.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden