Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klarlunds klumme: Var det noget med et vaginal-æg a la Gwyneth Paltrow?

Vi er nødt til at lære vores børn skepsis over for skøre råd fra berømtheder.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Var det noget med et jadeæg i vagina? Eller et lavement serveret til morgenkaffen? Det er bare to af de produkter, der lanceres af skuespiller Gwyneth Paltrow, som ejer helsefirmaet Goop. Hun advokerer også for at lade sig stikke af bier for at kurere gamle sår, mens eksperter råber på risiko for allergisk chok. Et andet råd handler om vaginal steam, der går ud på at sidde overskrævs på en gryde med varmt vand. Det fik læger på barrikaderne med advarsler om, at varm damp kan ødelægge syrebasebalancen i vagina og give alvorlige brandskader. Paltrow sælger også sandaler med krystaller, der skal beskytte mod elektromagnetisk stråling, samt en bestøver, kaldet en Psychic Vampire Repellent, der skal sprøjtes rundt om hovedet for at beskytte mod »psykiske angreb og emotionel skade«.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden