0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Retro vinder over gusto på italiensk mama-restaurant

Enkelte fremragende retter kæmper med de mere middelmådige på Retro Gusto.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Per Volkver
Foto: Per Volkver

Tilbageskuende. 1970'er-inspireret interiør gør sig glimrende til de italienske retro-retter på Retro Gusto.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Retro Gusto hedder stedet. Italiensk gusto, altså smag, er jo altid godt – og retrointeriøret med orange lamper og funky tapet er godt som staffage.

Men når retro vinder over gusto på tallerkenen, er det skidt. Og på Retro Gusto veksler det fra ret til ret, om det tilbageskuende koncept fører til en solid, rustik pastaret eller bliver retro uden indhold, som stedets 1970’er-inspirerede laksetatar.

Rigtig meget mad
Nok om smag, nu til sult. Er man kun lidt sulten, skal man gå a la carte, men er man i humør til fire retter, kan man tage en menupris, hvor man kan plukke, som man vil.

Kortet består af to forretter, to mellemretter, tre hovedretter (en med fisk og to med kød) en ost og tre desserter.

Vi valgte fire hver, så vi delte en forret, fik hver en mellemret og en hovedret, delte en ost og fik hver sin dessert. Det giver 2 x 4 retter, en følelse af rigtig meget mad og en pris på 360 kr. per menu.

Lidt tam laksetatar
Forretterne er pænt store, så man kan sagtens dele, og dette har stedet fuld forståelse for – ja, de anrettede faktisk på små fade for os.

Den saltede råmarinerede laks kom i små skefulde med en salat med julienneskårne urter og en frisk tomatsalat med lidt sprød salat hen over.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere