0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmelder: Der er originalitet, stor velsmag og godt håndværk på Tisvilde Kro

Råvarerne smager af hele verden og sindssygt godt. Men betjening og ventetid på Tisvilde Kro skal der arbejdes med.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var, som om Tisvilde ikke var startet endnu. I hvert fald ikke det berømmede og pastelfarvede sommer-Tisvilde, jeg havde set så utrolig meget frem til.

Det Tisvilde, hvor hele Hovedgaden bliver befolket af smukke mennesker med gode gener, faste træningsrutiner og velplejede neglebånd i evig løftet samtale om en pissegod og vildt original idé, der vil ændre Mediedanmark radikalt. Det Tisvilde, hvor alle mænd ligner Mikael Bertelsen, hvor der bliver skålet i Signe Wennebergs økologiske gin, high fivet med gedigent bagerbrød, og hvor alle dage starter med havbadning og morgenkys, der aldrig smager af paradentose, men kun af søde bær fra hegnet.

Shit, jeg havde glædet mig.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter