0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Cafékontrol: Ny Østerbro-café byder på hip berliner-stemning. Men brødet? Det er en katastrofe

Polykrom, der ligger i kælderen under Den Frie, er hæderlig mad til fornuftige priser, men ikke stor kunst.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Polykrom forsøger ikke at blæse dig bagover gastronomisk, men kan for gennemsnitlige priser mætte din sult med bl.a. sandwicher, salater, pasta, charcuteri og oste.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Er det spidskommen? Min hjerne bliver forvirret, da jeg tager den første bid af Polykroms caesarsalat, der bliver serveret for mig i en sort, dyb Ikea-bowle. Jeg smager noter af citron, koriander og Mellemøsten. Hvad laver det egentlig der?

Caesarsalat er en caféklassiker, der stadig er fast gæst på mange cafékort og alt for ofte udsat for en skamløs fortolkning og en rodebunke af en salat. Det skal lige slås fast, at caesarsalat har ikke noget at gøre med den romerske kejser, men derimod er opkaldt efter restauratør Caesar Cardini, der serverede den første gang i Tijuana ved grænsen til Mexico i 1924. Dengang var opskriften romainesalat, en mayo smagt til med hvidløg, croutoner og revet parmesan.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement