0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Genkender du Københavns finurlige detaljer? 900 fotografier dekorerer metrohegn i Sydhavnen

12. januar åbner smartphone-udstillingen ’Sydhavnen i farver’, der viser 900 fotos af Sydhavnens farverigdom på metrohegnet ved Sluseholmen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ladies Drawing Night Cph
Foto: Ladies Drawing Night Cph

Ni kvinder har dekoreret metrohegnet ved Sluseholmen med det farvekoordinerede projekt 'Sydhavnen i farver'.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Er du også en af de københavnere, der er vant til at suse gennem gaderne på din cykel?

Så gør du uden tvivl noget godt for både dit helhed og klimaet. Men du risikerer også at gå glip af nogle af byens små detaljer.

Heldigvis er der hjælp og inspiration at hente. En af pointerne med projektet ’Sydhavnen i farver’ er nemlig at inspirere til at se byen på nye måder, så man får øje på forskelligheder, farver og finurligheder i et kvarter.

Udstillingen, der hænger som en kæmpe billedmosaik på metrohegnet ved Sluseholmen, består af 900 farvekoordinerede fotos – alle fanget i Sydhavnens afkroge og organiseret efter farverne gul, orange, rød, pink, lilla, blå, turkis og grøn.

Ladies Drawing Night Cph
Foto: Ladies Drawing Night Cph

Det er gruppen ’Ladies Drawing Night Cph’, der står bag de 900 fotografier. Gruppen består af ni kvinder, der har arbejdet med projektet frivilligt.

900 fotografier

l løbet af sommeren og efteråret 2018 cyklede de rundt med smartphones i hænderne for at dokumentere farverige detaljer i Sydhavnens forskellige kvarterer. De havde hver især én farve at fokusere på.

12. januar fra 14-15 er der reception for de 900 fotografier, der skal give et anderledes indblik i dagligdagen i Sydhavnen.

Og ellers kan ’Sydhavnen i farver’ findes ved Sluseholmens metrohegn til juni 2019.

Projektet er en del af Byens Hegn, som er det grønne hegn, der omgiver metrobyggerierne diverse steder i Københavns bybillede. Både professionelle kunstnere og amatører kan søge om at udsmykke hegnene.

Læs mere her og her.

Reception for ‘Sydhavnen i farver’, 12. januar 14-15. Frederikskaj 2, 2450 København SV – ved den kommende Sluseholmen metrostation.