0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Læs dit månedshoroskop: Her er Ibyens bedste tip til din februar i København

Ibyen tipper dit stjernetegn til månedens bedste kunst-, kultur- og madoplevelser i København.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Philip Ytournel/POLITIKEN
Foto: Philip Ytournel/POLITIKEN

Hver måned guider Ibyen dig og dit stjernetegn til de bedste kultur-, mad- og kunstoplevelser i København.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hver måned guider Ibyen dig og dit stjernetegn til de bedste kultur-, mad- og kunstoplevelser i København. Det er Ibyens stjernekigger, Astrolog-Brian, der lægger horoskopet.

Ibyens astrolog Brian Teglgaard siger:

Der er i februar en stærk arbejdsom energi, der gør det vigtigt at få et afbræk, og her er vinterferien ikke nok. Neptuns indflydelse er stærk i første halvdel af februar. Hent inspiration i musikkens, filmens og teatrets verden. Scenen er sat, og det gælder om at vælge det, der inspirerer dig.

Vædderen (21. marts-20. april)

Månedens første weekend bliver på alle måder vild og hektisk. Du må finde et afløb for din energi og nogle venner at mødes med. Selv om musikken har et sikkert tag i dig, søger du mod grænseoverskridende oplevelser. Du prøver noget helt nyt i midten af februar.

Ibyen anbefaler: Hårde industrielle dunk inspirerer dig. Svedende kroppe inspirerer dig. Du løser billet til et tredelt sociokoreografisk værk med techno, rave, stroboskopblink og fluorescerende lys. Kraften suser i dine årer. Du er klar til »et besættende og neonfarvet billedmaleri, hvor dansen presses ud i de yderste kroge af det fysisk mulige«.

Untz. 20.-23. feb. kl. 19. Ku.be. Dirch Passers Allé 4, Frb. Entré: 40-125 kr.

Tyren (21. april-21. maj)

I starten af februar tager du gerne ud med vennerne. Får du din udlængsel indfriet, kan din vinterferie foregå på rejse lagt væk hjemmefra. Men i weekenden den 16.-17. og i dagene efter kan du sammen med vennerne få ’en stor oplevelse’, der bliver alle pengene værd.

Ibyen anbefaler.Ja, åh-hå-hå! Det er nemlig pisseskægt i Allerød. Igen. For gud ved hvilken gang genopsætter teatret heldigvis ’Kvinde kend din krop’, og da du ikke har haft fornøjelsen endnu, har du en stor glæde i vente. Vi taler kvinderoller, orgasme og overgangsalder. Det’ grineren.

Kvinde kend din krop. 19. feb.-29. maj. Mungo Park. Fritz Hansens Vej 23, Lillerød

Tvillingerne (22. maj-21. juni)

Du har fart på og vil gerne være med til det hele. Du befinder dig godt på slap line og kan underholde andre. Skal du underholdes, må det ske på en aktiv måde, hvor du bliver involveret som tilskuer. Du finder let inspiration i alt, hvad der foregår omkring dig.

Ibyen anbefaler: Hvad inspirerer mere end en god gammeldags brøler? Coming of age-forestillinger som ’Finn og de fem fajl’ lægger scene til fejl, fald og fuckups i den svære ungdom. Det er tegner og kunster Jakob Tolstrup, musiker Simon Muschinky fra When Saints Go Machine og skuespiller Emil Blak Olsen, der står bag stykket, der er skrevet af Magnus Iuel Berg.

Finn og de fem fajl. 2.-24. feb. Zangenbergs Teater, Pilestræde 55, Kbh. K

Krebsen (22. juni-22. juli)

Dine fremtidsmuligheder optager dig, og det er her, dit fokus er. Du tænker i nye baner og tiltag. Måske et nyt job? For at komme ud blandt andre kræver det nok et kærligt skub. Det får du midt på måneden, og så er der både lærerige og underholdende oplevelser til dig.

Ibyen anbefaler:Du vidste det ikke, men planter kan kommunikere. Hvordan det lyder oversat til musik, kan du høre til natkoncert med Claudia Comtes totalinstallation ’I Have Grown Taller from Standing with Trees’ på Copenhagen Contemporary 22. februar under Strøm-festivalen. Det bliver skovligt og inderligt, når du lægger dig til rette mellem de 45 6 meter høje afbarkede stammer i udstillingshallen.

Sovekoncert mellem træerne. 22. feb. Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173, Kbh. K

Løven (23. juli-23. august)

En kærlig start på måneden gør både livet og hverdagen lettere. Du må indrette dig mere efter andre. Skruer du op for charmen, får du det alligevel, som du gerne vil. Hvis du vil opleve andet i byen end kærlighedsfilm i biografen, må du selv komme med et forslag.

Ibyen anbefaler:Giv efter for din romantiske stemning – syng d