Mon Mountain, der består af forsanger Mona Selma Linderoth, Ronnie Fischer, Ingvild Skandsen  og Patrick Gamst Pedersen er et af de bands, der kan opleves lørdag. r-foto

Mon Mountain, der består af forsanger Mona Selma Linderoth, Ronnie Fischer, Ingvild Skandsen og Patrick Gamst Pedersen er et af de bands, der kan opleves lørdag. r-foto

iBYEN

5 koncerter for under en hund: Endagsfestival inviterer til fest i weekenden

Uhørt Festivals minifestival finder sted på lørdag på Rust.

iBYEN

Fem koncerter for 90 kroner.

Det er prisen for at deltage i endagsfestivalen Uhørt Præsenterer...!, Uhørt Festivals vinterindpakkede lillesøster – i hvert fald hvis du er en af de 100 første og hurtigste, der køber billet.

Det er fjerde gang, festivalen for ny dansk musik holder gryden i kog med en minifestival et halvt års tid, før det igen går løs over to hele festivaldage på Vesterbro med alt det bedste nye fra den danske musikscene.

Men det er nu ikke fem helt ukendte bands, der udgør aftenens program. Der er nemlig tale om fem af de stærkeste bidrag fra sidste års udgave af Uhørt Festival: kvartetten Moon Mountain, den elektroniske popduo Dusin, r’n’b-sangeren Elijah Okello, dj-duoen Boye & Sigvardt og The Bowdashes.

Som noget nyt finder arrangementet denne gang sted på Rust, og ikke i Pumpehuset, der har været vært for arrangementet de seneste tre år.

Uhørt Præsenterer...! 23. februar fra kl. 19.30 på Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N.

Redaktionen anbefaler:

IBYEN