0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Byens bedste shawarma? God mad på budget? Manden bag Gasoline Grill anbefaler spisesteder i København

Klaus Wittrup er ejer af Gasoline Grill, der som den første burgerbar i Danmark har fået Det Økologiske Spisemærke i guld. Her fortæller han, hvor han selv går ind, når han går ud.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Gasoline Grill
Pr-foto: Gasoline Grill

Klaus Wittrup står bag en af byens mest populære burgerbarer, Gasoline Grill. Vi spørger ham, hvor han selv går ind, når han går ud.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen for at spise på budget?

»Jeg har lyst til at svare Bar’Vin, men det kan godt være, det ville være for arrogant. Nogle vil jo nok mene, at det er dyrt, men det synes jeg ikke, at det er. Jeg kan sagtens bare bestille en hovedret derinde til 200 kr. og blive mæt. Og så kan det godt være, at du kan få tre retter andre steder til nogenlunde samme pris, men hvad nu hvis den ene ret på Bar’Vin er bedre end tre retter et andet sted?«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

IBYEN