0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Han mærkede et ryk. Så styrtede hun 600 meter ned gennem luften. Og døde

Emilie Sannom lod sig køre over af et tog, hoppede ud fra fly og medvirkede i over 80 stumfilm. Men siden er hun blevet glemt.

FOR ABONNENTER

»At gøre alt det, Emilie gjorde, kræver, at man ikke skal være bange for højder. Man skal kende sin krop fuldstændig og desuden være logisk tænkende. Der går altid noget galt under stunts, det ved jeg«, siger Tina Robinson, der er specialist i stagefight og professionel stuntkvinde.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

IBYEN

Tilde Døssing Tornbjerg

Kokkeelev fra toprestaurant:   »Til sidst kunne vi nærmest ikke gå, stå eller sige noget«

Jens Dresling

Kritikken hagler ned over Noma. Nu afslører udenlandske kokke fusk

Mads Nissen

»En mandlig kollega lukkede mig inde i vores kølerum og nægtede at lukke mig ud, før jeg krammede ham«

Han råber, sviner folk til og kaster med ting. Så hvorfor er alle vilde med ham?

Martin Lehmann

De plejer at blive hyldet for deres tårnhøje niveau. Nu får danske toprestauranter sønder­lemmende kritik i udlandet

Peter Hove Olesen

Læs beretninger fra 18 tjenere:   »Det er umuligt at få øjenkontakt med dem, fordi de står og kigger på mine bryster«

Tilde Døssing Tornbjerg

»En eller anden dag slår jeg dig«: Kokkeelever fortæller om den barske virkelighed

Peter Hove Olesen

Hvad gør man, hvis man kun vil spise på restauranter med ordentlige arbejdsforhold? Vi spørger en ekspert

Ditte Valente

»Hvad fanden er det for noget?«:   Er Michelin i gang med en gigantisk greenwashing?

Christian Lykking/Christian Lykking

Michelin-restaurant i København anklages for at udnytte asiatiske kokke

Tilde Døssing Tornbjerg

»Køkkenchefen glemte kokain rundtomkring i køkkenet. Hans humør svingede helt vildt, og han lavede en masse fejl, som han gav mig skylden for«

Louise Herrche Serup

Kultur­redaktøren:  Antallet af rystende vidnesbyrd stiger og en bitter bismag breder sig på madscenen