0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

30-minutters-reglen er »en kæmpe våd klud i ansigtet« på restauratører

Kravet om 30-minutters forudgående bordbestilling skaber røre i restaurationsbranchen. Økonomidirektør kan ikke sove om natten, og barejer må udsætte genåbning.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Med 30-minutters-reglen må Jernbanecafeen udsætte genåbning.

iBYEN

Bliver du spontant sulten på shoppeturen, eller har du lyst til en øl på bar efter middagen? Så skal du øve dig i at mærke efter i god tid.

Med restauranternes genåbning på onsdag følger nemlig et krav om bordreservation, som er foretaget 30 minutter inden ankomst til indendørs serveringssteder. Det offentliggjorde Erhvervsministeriet søndag, da det udsendte konkrete retningslinjer for genåbningen af serveringssteder.

For en række serveringssteder giver kravet nye hovedpiner. Det gælder blandt andet restaurantkæden GRØD, der huserer på otte adresser i København og en enkelt i Århus.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN

Ian Dooley

Ibyens isguide:  Hvor får man den bedste is i København? Her er 17 skarpe bud

Mads Nissen

Cheap Eats 2021:  De bedste måltider i København til max 100 kroner

Jens Dresling

Hypet italiensk is:  Her er 8 ting, du skal spise, drikke, læse og opleve denne måned

Ugood/PR

10 københavnere fortæller, hvor de går hen, når de savner autentisk mad fra deres hjemland

PR/Andrej Vasilenko

Stor guide:  Her er alle de forestillinger, Politikens anmeldere glæder sig mest til at se, når scenerne åbner

Thomas Borberg

Politikens madanmelder er ikke i tvivl:  Her skal jeg spise i aften

PR/Omar

Ibyen guider:   Her kan du få mindst tre retter takeaway for maks. 200 kroner

Miriam Dalsgaard

»På grøntsagernes ankomstdag er stedet her det rene Hunger Games«:  Her er Københavns bedste asiatiske købmænd

PR/Brace

Her er 10 steder med fremragende takeaway ifølge Politikens madanmeldere

Finn Frandsen

Normalt ville jeg aldrig afsløre dem. Men her får du mine 21 favoritter, når jeg skal bestille asiatisk takeaway

OLESEN PETER HOVE

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Vi spurgte 10 københavnere, hvor de går hen, når de savner autentisk mad fra deres hjemland

Martin Lehmann

10 timer i Nordvest:  Sådan skal du bruge en dag i Københavns rå mutant-bydel på ydersiden af Nørrebro

Carlo Villarica/Unsplash

Ibyen guider:  Her er 15 tips og tricks til dig, der leder efter et billigt sted at bo i København

Mads Nissen

Ibyen guider:  10 af Københavns bedste bagerier

Emma Sejersen

Velkommen til hovedstaden:   Den ultimative byguide til nye studerende i København

Martin Lehmann

Det bedste stambord, den klammeste kælder og den smukkeste park:   25 københavnere udpeger deres yndlingssted i byen

Jens Dresling

Her er 8 ting, du skal spise, drikke, læse og opleve i oktober

Mads Nissen

Cheap Eats 2020:  De bedste måltider i København til max 100 kr.

Maud Lervik

'Champagne­vask', 'floor' og 'discofinger':   Her er Ibyens ordbog over slang i natte­livet

Joachim Adrian

Pimp dit hjem:  Sådan får du en smuk altan ifølge blomster­dronningen Poppykalas

Per Folkver