0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er madanmelderens nye fund i sommerlandet: Jeg har ikke oplevet andre michelinrestauranter i verden af den slags

Hvis man holder ferie herhjemme, er der rig mulighed for at kombinere udsøgte smagsoplevelser med sommerskøn natur. Her kommer madanmelder Lærke Kløvedal med sine tips.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rasmus Flindt Pedersen/Ekstra Bladet
Arkivfoto: Rasmus Flindt Pedersen/Ekstra Bladet

Hotel Nordlandet rummer en skøn restaurant.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Om det er pandemiens kampagner om staycation og ’bare Danmark’ eller almindelig sund interesse for det land, vi bor i, er svært at sige – i hvert fald oplever de tidligere mindre besøgte dele af Sydsjælland en spirende interesse.

På traktørstedet Pomle Nakke ved Horbelev på Falster oplevede jeg tidligere på sommeren en besøgstrang så hidsig, at Kødbyen i København på en fredag aften ville kigge misundeligt. Og ved færgelejet mellem Stubbekøbing og Bogø ligger Bogø Brød, og for områdets sommerhusejere har det længe været et must, enten som fast indslag på vej ud eller hjem, men også bare som et lokalt hangout med stilfærdigt pittoresk vandskabsidyl.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement