FESTSANG. Wafande er blandt de optrædende ved den nye Pigefestival i Pumpehuset.
Foto: KLINT PETER

FESTSANG. Wafande er blandt de optrædende ved den nye Pigefestival i Pumpehuset.

Byliv

Wafande crasher pigefest i Pumpehuset

Der er ellers kun adgang for piger, når Kvinfo og PigeLiv lørdag inviterer til Pigefestival i Pumpehuset.

Byliv

Der bliver run på dametoiletterne i Pumpehuset på lørdag.

Publikum kommer nemlig udelukkende til at bestå af piger, når den nye Pigefestival løber af stablen på spillestedet i Studiestræde. Fra klokken 13 vil der være livemusik, debat og workshops, hvor du blandt andet kan lære at danse, forsvare dig selv i nattelivet og lave gadekunst med perleplader.

Kun for piger - næsten

Det er Kvinfo, som i samarbejde med den sociale forening PigeLiv, arrangerer festivalen i anledning af 100 året for kvindernes stemmeret.

Målet er at gøre demokrati og ligestilling mere levende og nærværende for både etniske danske piger og minoritetspiger i alderen 14 til 24 år.

Men hvad så med drengene, tænker du måske? Må de slet ikke være med? Og nej, det må de faktisk ikke. I princippet.

For selv om det kun kommer til at gå unge kvinder gennem tælleapparaterne i Pumpehuset lørdag, er der alligevel plads til nogle drenge. Nemlig dem, der står på scenen. Wafande og Outlandish-medlemmet Waqas er blandt dem, som crasher pigeaftenen.

Pigefestival. 26. sept. kl. 13-23. Pumpehuset, Kbh. V.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Ibyen, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN