Smykker som dette kan fremover blive finmalet og brugt i  madretter på Nationalmuseet, hvis de vurderes ikke at kunne blive udstillet.  Historieformidling skal kunne overraske, mener museumsdirektør Rane Willerslev.
Arkivfoto: Per Folkver

Smykker som dette kan fremover blive finmalet og brugt i madretter på Nationalmuseet, hvis de vurderes ikke at kunne blive udstillet. Historieformidling skal kunne overraske, mener museumsdirektør Rane Willerslev.

Kultur

Nationalmuseet vil servere oldtidsfund på ny restaurant

Museumsdirektør Rane Willerslev vil bruge danefæ som madingredienser: Det kan både spare penge og formidle historien på en ny måde. Ansatte er skeptiske.

Kultur
FOR ABONNENTER

Når du som gæst fremover besøger Nationalmuseets nyåbnede restaurant, Smör, bliver det med ikke helt almindelige retter på menukortet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce