Saoirse Ronan havde en stor rolle i filmatiseringen af Ian McEwans 'Soning', og nu gør hun det igen – denne gang med hans bog 'On Chesil Beach'. 
Det nygifte par Florence (Saoirse Ronan) og Edward (Billy Howl) er 
taget på badehotel, men bryllupsnatten ender som en smerteligt ydmygende affære for dem begge.
Foto: Miracle Film

Saoirse Ronan havde en stor rolle i filmatiseringen af Ian McEwans 'Soning', og nu gør hun det igen – denne gang med hans bog 'On Chesil Beach'. Det nygifte par Florence (Saoirse Ronan) og Edward (Billy Howl) er taget på badehotel, men bryllupsnatten ender som en smerteligt ydmygende affære for dem begge.

Kultur

Næste uges kultur: Sex, kærlighed og alt det besværlige bøvl

Den svære kærlighed er omdrejningspunkt for en af ugens store film – og så er der nyt fra Paul Simon og Ida Jessen, had på Den Frie og både verdens- og danmarkshistorie på dagsordenen. Vores kritikere giver dig et overblik over den kommende uges største kulturbegivenheder.

Kultur
FOR ABONNENTER

Ian McEwans roman ’On Chesil Beach’ er en knusende lille genistreg. En fortælling om, hvor tragisk besværlig kærligheden kunne udvikle sig på en tid og et sted, hvor konventionerne lod unge mennesker mødes og blive gift uden at ane et kvidder om, hvad sex gik ud på.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce