Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miracle Film
Foto: Miracle Film

Saoirse Ronan havde en stor rolle i filmatiseringen af Ian McEwans 'Soning', og nu gør hun det igen – denne gang med hans bog 'On Chesil Beach'. Det nygifte par Florence (Saoirse Ronan) og Edward (Billy Howl) er taget på badehotel, men bryllupsnatten ender som en smerteligt ydmygende affære for dem begge.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Næste uges kultur: Sex, kærlighed og alt det besværlige bøvl

Den svære kærlighed er omdrejningspunkt for en af ugens store film – og så er der nyt fra Paul Simon og Ida Jessen, had på Den Frie og både verdens- og danmarkshistorie på dagsordenen. Vores kritikere giver dig et overblik over den kommende uges største kulturbegivenheder.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ian McEwans roman ’On Chesil Beach’ er en knusende lille genistreg. En fortælling om, hvor tragisk besværlig kærligheden kunne udvikle sig på en tid og et sted, hvor konventionerne lod unge mennesker mødes og blive gift uden at ane et kvidder om, hvad sex gik ud på.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden