Lars Ranthe er den 
letantændelige, psykopatiske 
rockerboss i den bande, som 
infiltreres af krigeren CC, spillet af Dar Salim.
Foto: Karoline Tiara Lieberkind/TV2

Lars Ranthe er den letantændelige, psykopatiske rockerboss i den bande, som infiltreres af krigeren CC, spillet af Dar Salim.

Kultur

Næste uges kultur: Rå gangsterthriller med Dar Salim, Danica Curcic og en arret Lars Ranthe i hovedrollerne har premiere hos TV 2

I næste uge holder Politikens anmeldere øje med filminstruktøren Christopher Boes nye tv-thriller. Der er også stærke sager på spil i Morten Ramslands femte roman, mens billedkunstneren Joachim Koester arbejder med euforiserende planter og finanskrise i sin udstilling på SMK.

Kultur
FOR ABONNENTER

Den tidligere avantgardist Christopher Boe er i vælten for tiden. For dels er han biografaktuel som instruktør af den fjerde og ifølge Kim Skotte også hidtil bedste film på grundlag af Jussi Adler Olsens krimier, dels er han hovedmanden bag thrillerserien ’Kriger’, der er blevet til i samarbejde med Gyldendals skønlitterære forlagschef, Simon Pasternak, der både er prisbelønnet krimiforfatter og såmænd også var med til at skrive hr. Boes ’Spies og Glistrup’ for en lille håndfuld år siden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce