Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Karoline Tiara Lieberkind/TV2
Foto: Karoline Tiara Lieberkind/TV2

Lars Ranthe er den letantændelige, psykopatiske rockerboss i den bande, som infiltreres af krigeren CC, spillet af Dar Salim.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Næste uges kultur: Rå gangsterthriller med Dar Salim, Danica Curcic og en arret Lars Ranthe i hovedrollerne har premiere hos TV 2

I næste uge holder Politikens anmeldere øje med filminstruktøren Christopher Boes nye tv-thriller. Der er også stærke sager på spil i Morten Ramslands femte roman, mens billedkunstneren Joachim Koester arbejder med euforiserende planter og finanskrise i sin udstilling på SMK.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den tidligere avantgardist Christopher Boe er i vælten for tiden. For dels er han biografaktuel som instruktør af den fjerde og ifølge Kim Skotte også hidtil bedste film på grundlag af Jussi Adler Olsens krimier, dels er han hovedmanden bag thrillerserien ’Kriger’, der er blevet til i samarbejde med Gyldendals skønlitterære forlagschef, Simon Pasternak, der både er prisbelønnet krimiforfatter og såmænd også var med til at skrive hr. Boes ’Spies og Glistrup’ for en lille håndfuld år siden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden