Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
B Entertained
Pressefoto:: B Entertained

Komiker. 27 år. Har netop vundet DM i Stand-up 2018. Har optrådt siden 2012 og har siden sommeren 2016 levet af det. Bosat i Odense. Foto: B Entertained

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danmarksmesteren i stand-up om kunst: Det tætteste jeg kommer er nok mit Bilka-billede til 150 kroner

Komikeren Phillip Devantier har netop vundet DM i stand-up, her fortæller han om sit kulturforbrug.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Musik:

Vintage Trouble

»Jeg lytter meget til et band, der hedder Vintage Trouble. Jeg kendte dem ikke, før jeg oplevede dem som opvarmning til en AC/DC-koncert. De har lavet et nyt album for en måneds tid siden. Det er ret langt fra AC/DC, men de er det her fede band fuldt af krudt, forsangeren er en energibombe simpelthen«.

Line Ørnes Søndergaard
Arkivfoto:: Line Ørnes Søndergaard

Koncert:

AC/DC

»Jeg er faktisk ikke så tit til koncerter, det er ikke, fordi jeg ikke kan lide det. Jeg kan bare ikke lide at stå oppe foran, jeg er en tyk mand, så skal jeg stå der og blive mast af alle albuerne, det er ikke så fedt. AC/DC var den bedste koncertoplevelse, de spillede i Roskilde for tre år siden. Det var, mens de stadig havde Brian Johnson, altså inden Axl Rose. Det var en virkelig fed koncert at se nogle gamle mænd i 60’erne, som stadig går helt amok«.

Stand-up:

Bill Burr i DR Koncerthuset

»Jeg kan godt lide at tage til Open Mics rundt omkring i landet, det er den slags standup, kun et fåtal af danskere ser. Det er blandingen af de allermest kendte og de helt ukendte. Et stort onemanshow kan godt være lidt poleret, der er ikke plads til fejl, og det er også okay. Men det er bare fedt, når man kan få det lidt mere råt. Jeg gør det især her i Odense, hvor jeg bor, der er et fedt comedymiljø, men Aarhus og København kan også næsten følge med. Ellers har jeg lige købt billetter til min yndlingskomiker Bill Burr, som kommer til Danmark i april«.

SF Studios
Pressefoto: SF Studios

Film:

’Fantastiske skabninger 2’

»Jeg var i biografen sidste mandag og se ’Fantastiske skabninger 2’. Den var ikke særlig god, den første film var bare bedre. Den er for rodet, og der bliver kælet lidt for meget for 3D-publikummet med for mange special effects, som går tabt, når man ser på normal skærm«.

Frank Ockenfels/AP Photo/AMC/AP
Foto: Frank Ockenfels/AP Photo/AMC/AP

TV-serier:

’Breaking Bad’

»Jeg prøver at følge med i ’Herrens Veje’, men den er sgu lidt lang i spyttet. Til gengæld har jeg fået overtalt min kæreste til, at vi skal se ’Breaking Bad’, jeg har selv set den to gange før. Det kommer til at lyde plat, men da jeg gik på handelsskolen, fik jeg en idé til en sketch, hvor en fysiklærer begyndte at lave narko, og bum, så kom serien«.

Museer:

Nej

»Haha, måske når jeg bliver en gammel mand. Jeg tror, jeg var på ARoS for fire år siden. Jeg har stor respekt for kunst, jeg har bare ikke forstand på det. Lige nu ligger jeg i min sofa og kigger på et billede, jeg købte i Bilka til 150 kroner, det er nok det tætteste jeg kommer på kunst lige nu. Jeg har simpelthen ikke råd eller tid til at interessere mig for det«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden