Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Giants Software
Foto: Giants Software

»Aldrig før har et ’Farming Simulator’ solgt 1 million eksemplarer så hurtigt«, lyder det ra

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det hitter at være virtuel landmand: Spillet ’Farming Simulator’ solgt i 1 mio. eksemplarer på 10 dage

I en verden, hvor alt går hurtigere og hurtigere, lykkes det endnu at storhitte med at sælge drømmen om det simple (virtuelle) liv.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Man fristes til at skrive, at et nyt landmandsspil mejer alle konkurrenter ned.

For med 1 million solgte eksemplarer på blot 10 dage er det efterhånden ved at være et fænomen.

For uanset hvornår spiludvikleren Giants vælger at sende et nyt ’Farming Simulator’ på gaden, slår det sine egne salgsrekorder.

Selv om spillet er blevet udgivet samme tid som mange af de helt store og længe ventede spil fra gamingindustriens hovednavne, er ’Farming Simulator 2019’ lige nu på top-10 over bedst sælgende spil i både USA, England og ikke mindst Tyskland, hvor simulationsspillene længe har været store hit.

»Aldrig før har et ’Farming Simulator’ solgt 1 million eksemplarer så hurtigt, og vi er meget stolte over og glade for, at så mange spillere vil med på den her fantastiske rejse«, skriver direktøren for Giants, Christian Amman, i en pressemeddelelse.

Spillet går i al sin komplicerede enkelthed ud på at drive en gård. Siden 2008 er dette virtuelle arbejde kommet tættere og tættere på virkeligheden, og her i 2019-udgaven kan man således både køre John Deere-traktorer, fodre dyrene og ride på heste. Alt i mens man udvider sit landbrug, selvfølgelig.


Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden