0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Maden skal være god. Men det skal stellet også være

Smuk designbog sætter os til bords med nogle af skaberne af vores bedste stel og smukkeste bestik. Det skærper lysten til godt design.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ture Andersen
Foto: Ture Andersen

Erik Magnussens stel Hank var både nyskabende og praktisk, da det blev lanceret i 1970. Hankene kunne tages af kanderne, og maden blev serveret på knaldrøde bakker.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Arkitekten Grethe Meyer var berømt for sine evner i et køkken. Hun holdt ofte små middagsselskaber for sine designinteresserede venner og diskede altid op med den ene lækre ret efter den anden.

Som aftenen gik, begyndte gæsterne at diskutere, hvem der var den dygtigste danske designer. Ejnar Pedersen, der havde grundlagt PP Møbler, holdt som regel på Hans J. Wegner, fordi han var den bedste håndværker.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere