0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nikolaj Kirk møder mennesker i verden gennem mad

Kokken har skrevet en forrygende bog, som handler lige så meget om at smage på livet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
fra bogen/Søren Zeuth
Foto: fra bogen/Søren Zeuth

Uhm. Søren Zeuth har taget de mange fine billeder i Kirks bog.

Faglitteratur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Faglitteratur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nikolaj Kirk, rastafarifletningen ned ad ryggen, snaden i mundvigen, har skrevet en pragtfuld bog om mad fra fremmede køkkener.

Metoden ser nem ud på papiret, men er svær at gennemføre, hvis man ikke har gåpåmod og en pæn portion tilliden med i kufferten. I Sydsudan forlanger Kirk at blive sat af i et krigshærget område uden at vide, om han af den lokale milits får lov til at besøge dinkafolket, hvis madkultur han gerne vil lære at kende.

Få Politiken leveret alle julehelligdagene

Få Politiken leveret hver søndag i en måned + alle julehelligdagene. Du får 8 aviser for 99 kr.

Kom i gang med det samme

Annonce