Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Pr-foto
Foto: Pr-foto

Der er både vid og bid i Lars Rank og Thomas Lagermand Lundmes keramik, som de forhandler gennem hjemmesiden www.rank.dk. Denne kop har selskab af en anden skrap kop, der bærer teksten: »Den danske tid er en ung vred pige«.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugens bedste designobjekt: Her er koppen, som mangler i valgkampen

Der er langt mellem de morsomme indslag i den verserende valgkamp. Dette krus er et frisk indspark – også til den danske designtradition, hvor alt er dybt seriøst, skriver Lars Hedebo Olsen i denne klumme.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Keramikeren Lars Rank har i flere år skabt underfundig keramik sammen med forfatteren og billedkunstneren Tomas Lagermand Lundme. Under overskriften You Little Teapot laver de lysestager, tepotter, tallerkener og vaser med påmalede udsagn, der både er kommentarer til samtiden og små poetiske værker. Et af deres krus påstår: ’Jeg er godt nok ikke keramik-typen’, mens en lysetage siger: ’Tak, fordi du har tændt mig’, og en vase ærgrer sig over sit ophav med ordene: ’Øv, jeg er ikke en Lyngby-vase’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden