0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Apple TV+
Pr-foto: Apple TV+

Her er de 9 vigtigste film og serier, du skal streame lige nu

Politiken guider her til de mest interessante film og serier fra streamingtjenesternes store udvalg af premierer, der lander i Danmark i disse uger. For at forsøge at svare på spørgsmålet: Hvad skal du se?

FOR ABONNENTER

Der lader ikke til at være sparet på noget i filmatiseringen af den kritikerroste roman ’Pachinko’, Min Jin Lees storsælgende familiesaga om den koreanske fiskerdatter Sunja og hendes efterkommere, der må overkomme både hunger, racisme og alskens fortrædeligheder som immigranter i et mere end almindeligt fremmedfjendsk Japan.

Handlingen udspiller sig over flere generationer fra begyndelsen af det 20. århundrede og godt 100 år frem – samt på flere sprog, nemlig både koreansk, japansk og engelsk. Undervejs udspiller historierne om de enkelte familiemedlemmer sig, mens verdenskrige, teknologiske landvindinger og samfundsmæssige omkalfatringer flyver forbi uden for vinduet.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.