0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Her er 8 film og serier, du skal streame denne sommer

Politiken guider her til de mest interessante film og serier fra streamingtjenesternes store udvalg af premierer, der lander i Danmark i disse uger. For at forsøge at svare på spørgsmålet: Hvad skal du se?

FOR ABONNENTER

Inden vi for alvor kigger fremad mod de kommende sommerpremierer, vil jeg lige slå et kort slag for multikunstneren Donald Glovers genrebrydende, afro-surrealistiske, voldsomt sjove, creepy og i øvrigt virkelig anmelderroste ’Atlanta’, hvis tredje sæson netop er landet herhjemme.

I serien, en eksistentiel undersøgelse af livet som sort i USA, følger vi rapperen Paper Boi, der efter et par sæsoner som undergrundsfænomen i hjembyen i Georgia nu har opnået en vis kommerciel succes med europæisk turné til følge. Men bare fordi pengene triller ind, gør det ikke nødvendigvis tilværelsen lettere for det lille hold i tourbussen, og ingen går fri i Glovers bidende samfundssatire. Hverken Uncle Sam, Paper Boi eller resten af slænget.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.