0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Her er de 6 vigtigste film og serier, du skal streame i april

Politiken guider her til de mest interessante film og serier fra streamingtjenesternes store udvalg af premierer, der lander i Danmark i disse uger, for at forsøge at svare på spørgsmålet: Hvad skal du se?

FOR ABONNENTER

Dansk films vel nok største eksportsucces, hitbaskerinstruktøren Susanne Bier, har efter sine seneste seersucceser med postapokalyptisk horror i ’Bird Box’ og whodunnit-mordgåder i ’The Undoing’ nu rettet øjnene stift mod Det Hvide Hus. Og mod de mennesker, der bevæger sig rundt ind bag gardiner og skudsikre vinduer på Pennsylvania Avenue.

For det er på tide med en reframing af fortællingen om det amerikanske lederskab, som det så pompøst lyder fra filmselskabet bag Biers kommende serie, ’The First Lady’. En antologi om førstedamerne Betty Ford, Eleanor Roosevelt og Michelle Obama, hvor både deres politiske og personlige udfordringer og landvindinger foldes ud, og plotlinjer fra deres respektive tidsperioder undervejs væves sammen.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.