0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Der bliver ikke holdt igen, når rædslerne i skyttegravene under Første Verdenskrig foldes ud i Netflix' helt store efterårssatsning, antikrigs-eposset 'Intet nyt fra Vestfronten'.

Månedens streamingguide: Endelig får storhittende serie premiere i Danmark

Politiken guider her til de mest interessante film og serier fra streamingtjenesternes store udvalg af premierer, der lander i Danmark i disse uger. For at forsøge at svare på spørgsmålet: Hvad skal du se?

FOR ABONNENTER

Sjældent har jeg oplevet så meget hype om en serie, som da ’The Bear’ fik premiere i USA tidligere på året. Altså virkelig. Den amerikanske presse gik især i selvsving over de store overarme og fedtede forklæder svunget og båret af hovedrolleindehaver Jeremy Allen White, der på ingen tid gik fra relativt ubeskrevet blad til decideret sexsymbol i de kulørte magasiner.

Nu har Disney-koncernen fået fingre i det anmelderroste hit, så også vi danskere kan savle med over White og den mad, han tilbereder i serien. Her spiller han gourmetkokken Carmy, der må forlade den militære orden og karrieren i michelinkøkkenet for at redde familiebiksen i Chicago – en sandwichbutik, der efter storebroderens selvmord er efterladt i faldefærdig tilstand og med røde tal på bundlinjen.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.