I ’Pose’ spiller den transkønnede model Indya Moore den prostituerede Angel Evangelista, der indleder et forhold til en  hvid forretningsmand, Stan. Han længes efter noget andet end den hvide middelklasses rutine, mens Angel 
drømmer om at være husmor i en hvid forstad.
Foto: HBO Nordic

I ’Pose’ spiller den transkønnede model Indya Moore den prostituerede Angel Evangelista, der indleder et forhold til en hvid forretningsmand, Stan. Han længes efter noget andet end den hvide middelklasses rutine, mens Angel drømmer om at være husmor i en hvid forstad.

I 80’ernes ballrooms mimede sorte bøsser dem, de ikke måtte være i virkeligheden

HBO-serien ’Pose’ fortæller om New Yorks sorte queer-miljø i 80’erne, hvor drag shows havde udviklet sig til en hård konkurrence med realistiske kostumer. Her gjaldt det om at imitere Reagan-æraens vindertyper.

FOR ABONNENTER

Det var nogle enorme trofæer, Pepper Labeija hev hjem til drengeværelset i 1980’erne efter triumferne i New Yorks natteliv. Med de fire gyldne søjler på en firkantet fod lignede de Manhattans skyskrabere og var ikke til at skjule for forældrene. Så Pepper Labeija bildte sin mor ind, at han havde vundet dem i en basketballturnering eller på skolens løbebane.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce